En tur till Herrljunga igen !

Jag tror att jag har landat efter 1:a priset i söndags. Det känns väldigt, väldigt skönt så att säga att jag har bara ett kvar och det ska vi knipa innan sommaren och hennes löp.

Jag har jobbat färdigt mitt pass på 2 nätter och nu är jag ledigt till söndag då jag gör en enkelnatt, och sedan ledig 4 nätter innan helgpasset.

Det ligger bara promenader på schemat just nu men nästa vecka ska vi träna i ridhuset igen, jättekul.

I går så var vi till Vet. i Herrljunga igen. Det är Elsas problem med analsäckarna, vi var och spolade rent för ca 4 veckor sedan men nu så började det igen med lukt och att det rinner lite, och sen detta slickandet i bak. Och det verkade som om hon haft ont också. Denna gången somnade hon fortare då hon fick lite mer lugnande. Jodå, visst hade det fyllt på sig igen men inte så mycket, men det är inflammerat fortfarande sa hon. Vet. lade nu lokalt antibiotika för att se om det hjälper bättre och sedan så får hon Metacam också. Vi skall tillbaka om 1 vecka igen för att spola rent och det blir kanske en gång till. Blir det inte bättre då, så kan det bli så  att annalsäckarna får tas bort.

Wilma fick denna gång vara med inne med oss och hon skötte sig, lugnt och fin. Hon undrade givetvis varför Elsa sov men blev desto gladare blev när hon vaknade. Och Elsa var ju väldigt seg förstås hela kvällen och sov mest. Hon kände sig nog väldigt konstig i huvudet, för hon såg ut som ett u.f.o , bara tittade rätt fram, och var väldigt långt borta. Hjälpte henne upp i soffan och där låg hon hela kvällen med täcke och en kudde under huvudet. Senare på kvällen så svarade hon med att ”dunka” med svansen när jag tilltalade henne och då var Elsa tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s