Söndagspromenad !

wpid127-DSC_0115.jpg

Efter en mulen och en ganska molnig morgon så kom solen fram. Det blåste ganska snålt men i solväggen var det skönt. Nu vill jag att vintern skall vara över och våren skall komma. Vi tog en promenad på ca timme runt Germundsgården för där kan Elsa och Wilma springa fritt.

Jag tänkte där jag gick att man kanske skulle ta och träna hemma på gårdsplanen lite när vi kom tillbaka. Så det blev lite ingångar och höger och vänster vinklar på stället med Wilma.  Hon var alert som vanligt och tycker  att träna är jättekul. Lite lek med bollen i mellanåt och så körde vi fjärren och avslutade med inkallning.

Elsa körde jag också med lite men hon har ju den tendensen att vara ganska ljudlig av sig och det kan bli ganska så frustrerande. Så jag lade av direkt när hon började och lade henne ner några minuter, tittade inte på henne när jag gick tillbaka. Sen körde jag några fria följ med henne. Blandade det med lite endast kontakt med mig. Lugnt och stilla. På det så blev det höger och vänstervinklar på stället. Och det verkade som att hon lugnade ner sig lite och var inte alls så ljudlig längre. Som avslut blev det en inkallning då efteråt fick hon bollen. Det går inte att visa och ge henne bollen i mellan momenten som belöning för då börjar hon direkt att gnälla och blir ganska så ljudlig. Hon blir nästan hysterisk.

Men nu har de fått lite hjärngympa bägge två så nu ligger de i soffan och sover gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s