Vårsol, mmm så skönt !

DSC_0316

Idag blev det rejäl promenad i det fina soliga vädret. Men först röjde jag undan lite inne, som tvätt, renskrev ett styrelseprotokoll och vattnade mina pelargoner som börjar växa efter nedklippningen. Och det börjar att bli snart dags att plantera om dom.

Vi gick en rejäl sväng som sagt, det blev över 7 km. Jag hade som vanligt tagit på mig för mycket kläder för det blev ganska varmt efter tag och med en kamera om halsen så blev det en svettig runda. Vi gick förbi Bredöls kvarn och utmed Nossan en bit. Jag tog lite kort och Wilma och Elsa poserar på några. Annars så blev det  lite kort de fina isfigurerna av isen i Nossan. Så härligt med lite islossning och med fågelsång. Kändes verkligen som vår ute.

Jag passade på att träna lite ute på gårdsplanen när det var så fint väder. Wilma har lärt sig att när jag plockar fram ”klickern” då vet hon att det är träning på gång, så med Wilma körde jag mycket ingångar, vänstervinklar och lite fritt följ. Lek med bollen mellan momenten och avlutade med fjärren och lek med bollen igen.  Elsa körde jag mest kontakt. ingångar och fritt följ. Och givetvis så började hon gnälla, så då lade vi ner och hon fick lägga sig ner någon minut. Sen prövade vi igen, lite mindre pip men hon fick lägga sig ner igen. Sen blev det lite bättre. Lek med boll får bli allra sist när vi är färdiga får blir så uppstressad så det blir bara en massa pip. Det blev lite inkallning och fjärren med bara stå. Så det blev samman lagt 1 timmes träning med dom.

På torsdag ska vi träna i ridhuset i Nossebro. Det Cassandra, klubbkompisen som har hyrt ridhuset en timme och hon frågade om jag var intresserad att komma med och träna också. Ska bli kul. Synd att den timmen går så fort

DSC_0313

DSC_0310

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s