Kameran med idag….

DSC_0392

Vårkänslor, mmm, det är det. Katten Moses kan inte bestämma sig om ska vara inne eller ute. Fåglarna har kvittrar och det känns att våren är på väg. Snön har inte riktigt smält bort i trädgården och det ligger kvar snö ute på åkrarna men det är fruset så det är lätt att gå där.

  Ledig i dag och till och med onsdag då det blir 2 nattpass. Jag har jobbat helgen och Wilma fick vara med husse hela lördagen och söndagen. En överlycklig hund som älskar att få vara med honom, åka bil bl.a. Elsa däremot är mer mattes hund och ligger mest och sover med mig i sängen.

Kameran tog jag med idag, det skulle ”fotas”. Så promenaden gick ner till Bredöls kvarn och ån Nossan till att börja med. Det blev en del bilder där och sedan så vände vi hemåt igen och tog en promenad upp till skogen över åkern. Elsa fick upp ett spår i vind på en hare och for iväg. Hon var rejält trött efteråt och där fick hon sin motion för dagen. Jag tog actionbilder på hundarna och en del blev riktigt bra.

På fredag ska det bli träning i ridhuset igen och denna gång har vi hyrt 2 timmar, så hinner vi köra igenom varandra.

DSC_0375

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s