Biltur till Falköping…

Ett tandläkarbesök var inplanerat för mig igår så det blev en tidig morgon, åkte iväg redan vid 9-tiden dit, skulle vara där kl 10. Elsa och Wilma fick följa med mig. De fick sitta och vänta i bilen den timmen. Hittade en parkering framför mottagningen som var skuggigt. Efter besöket så åkte vi upp till min mor. Hundarna blev ju givetvis jätteglada att komma dit för dom vet att det vankas godis men denna gång blev det inget, jag tog bara snabbkopp kaffe med semla för sen åkte vi hem igen. image

Det blev en lång promenad igår, först på asfalt en bit och sedan genom skogen hem, det tog ca en 1½ timme. Wilma har blivit mer kaxig i skogen och springer gärna iväg själv om hon hittar något intressant. Elsa ligger alltid ett steg före i skogen. Det blev ju förstås lite avduschning när vi kom hem men det får man ta, det kommer att vara så en tid nu, de blir smutsiga på alla grusvägar när is och snö smälter bort. Det är inte mycket snö kvar nu, skönt.

Stackars vår katt Moses. Han var bara ute en knappt halvtimme efter det vi kom hem från promenaden så kom han slagsmål men grannens katt Foxie, en ilsken röd en som inte gillar Moses och som gärna håller till på vår gård och i ladan. Moses fick ett rivsår i mungipan och på den ena tassen, vid klon så nu hoppar han på tre ben. Hoppas det läker snart. Det är inte första gången han råkar i slagsmål med den katten, sist så fick han en varböld på ryggen efter ett kattbett så det blev ett vet.besök till Herrljunga.

Vi har inte tränat någonting dessa dagar som jag har varit ledig utan det har bara blivit promenader. På fredag ska vi träna igen i ridhuset, Nossebro. Det ska bli kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s