Jättekallt ute, våren väldigt långt bort !

DSC_0008 (640x370)

Lördagen den 9 mars var vi ner till Fjärås för en inplanerad träff med Pussenhundar. Vi blev 12 hundar från olika kullar med mattar och husse. Vi tog en promenad i det fina soliga men kylslagna vädret. Det blåste väldigt kallt men väl uppe skogen var blev det skönt och man blev både varm och svettig i den rejäla uppförsbacken. Hundarna fick springa fritt och det var väldigt roligt och det fanns aldrig en antydan till något gnabb. Det var 4 hanar och 7 tikar i olika åldrar. En jättestor flock med springrar, en härlig syn. Elsa och Wilma hölls nära mig men var oftast med de andra.

Vi var ute i nästan fyra timmar med ett avbrott för lite fika och hundarna var rejält trötta när vi kom tillbaka men det fanns alltid lite krafter kvar för att busa och springa lite. Särskilt lille Viggo som hade mycket spring i benen.

Jag tog en del bilder och sammanlagt blev nästan 200 bilder, en del bra  och mindre bra och sedan så var de rätt stora så har fått komprimera dom till mindre och typiskt så gick det inte få upp just dom så det blev orginalen ändå. Det har varit svårt att välja ut några bra, så här kommer det lite blandade bilder.

DSC_0014 (640x427)

DSC_0117

DSC_0037 (640x427)

DSC_0088 (640x427)

DSC_0078 (640x427)

DSC_0109 (640x427)

DSC_0134 (640x427)

DSC_0006 (640x427)

DSC_0158 (640x341)

DSC_0159 (640x269)

Alla samlade men det var inte lätt att få dom att sitta stilla, det var mycket spring i benen trots en lång promenad. Fr vä, Oliver, Elsa, Wilma och Viggo liggandes, Ester, Chezz, Lizza, Lykke, Elza, Herkulez och Eroz längst ut på kanten. Ella skulle varit med men åkte hem tidigare.

4 reaktioner på ”Jättekallt ute, våren väldigt långt bort !

  1. Fina bilder du har tagit. Ser redan fram emot nästa träff, det var en sådan härlig känsla med alla hundarna på en och samma gång. Kram Louise

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s