Hipp hipp hurra !

Hipp hipp hurra, mattes gullfia, Wilma fyller 4 år idag. Det firades med sång och en ”tårta” till middag med 4 ljus i. Jag hade köpt en present, ett mjukisdjur till henne men som Elsa snodde såklart och det blev dragkamp om den och så den  höll typ i 10 min. Elsa blir nämligen alldeles galen så fort det är ett mjuk djur och som piper så den blir dissikerad ganska  fort. För henne är det ett byte..

wpid-DSC_0134-1.jpgDSC_0005 (427x640)

Igår blev det ingen promenad då jag var till Alingsås på HLR utbildning på jobbet. Skulle vara där kl 2 så det blev inte många timmars sömn efter nattpasset så man var ganska seg på eftermiddagen och jag hade ingen lust att gå ut när jag kom hem.

Vädret idag var inte direkt inbjudande att gå ut i.  Det blåste ganska kraftigt och det var kallt ute. Det har varnats om snökaos, men ingen snö fick vi, tur var väl det, det har bara flugit lite i luften under dagen. Men på eftermiddagen gick vi ut en sväng, det blåste fortfarande ganska kallt ute så vi gick en tur upp till skogen där det är lite lugnare. och sedan så fick de springa av sig lite.

1363707019439

1363707014045

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s