Påskhelgen……väldigt lugn !

wpid-DSC_0149.jpg

Man ska inte klaga på vädret i påsk, de har varit fantastiskt fint. Det har visserligen blåst lite kallt men solen värmer skönt ändå. Och våren verkar kanske vara gång, krokusarna är på gång i trädgårdsrabatterna. Jag har varit ledig över lördag och söndag och i kväll går jag på ett pass på 2 nätter igen.

Det har inte hänt så mycket,  jag har jobbat två nätter i veckan som varit och gick av på fredag morgonen. Och så mycket aktiviteter med Elsa och Wilma har det inte varit, vi har mest varit ute och gått. Det har blåst ganska kallt så vi har varit i skogen en del, där är det lugnt och skönt. Men i måndags så tränade vi i alla fall  lite i trädgården och Wilma fick pröva targeten igen och nu gick det jättebra, hon fattade direkt vad hon skulle göra, trampa på den och matte kastar bollen. Nu låg den en bit bort och hon tänkte till och sprang fram och satte tassen på. Likaså så har hon lärt sig att springa runt trädgårdspumpen så kastar jag bollen. Hon tycker detta är jättekul och springer som en skjuten ur en kanon.

Vi tränade rutan, fria följet och fjärren. Lite bakdelsträning med vinklar och ingångar.

Elsa tränade jag kontakt, rutan och lite fritt följ. Det blev inte så länge med Elsa för hon är så förbannat ljudlig under tiden och det är inte roligt.

wpid-DSC_0151.jpg

Jag badade Wilma på tisdagskvällen, inte så roligt tycker hon, försöker lite sakta att gå undan. Men hon blev jättefin i pälsen efter det. Jag fick nog bort allt det lösa håren i pälsen och sen så fick ha täcket på sig hela kvällen. Så morgonen så låg det så platt och fint på henne. Jag hade även fixat till pälsen på sidorna på henne för det stack ut och hon såg så rund ut men nu så har hon en midja igen.

wpid-DSC_0144-1.jpg

Denna veckans planer är träning på klubben på onsdagskvällen, träning i ridhus på torsdag mellankl  12-13 och veterinärbesök med vaccination av både Elsa och Wilma på eftermiddagen kl 15.      Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s