Våren är på gång…….härligt !

DSC_0009 (1024x683)

Äntligen så vågar sig krokusarna upp i vår rabatt på södersidan. De var på gång i början av mars men kröp ner igen när det blev kallt igen. Men nu så  tror jag att våren är på gång ändå. Vi såg en tofsvipa idag på promenaden, synd att jag inte hade kameran med mig. Det blev lite bollek i trädgården. Tänkte att jag skulle ta några kort när de var på språng men det var inte så lätt, man får nog vara två, en som kastar bollen och en som fotar. Det blev lite andra kort ändå, några på Wilma med sin gröna boll.

DSC_0008 (1024x992)

DSC_0002 (1024x683)

DSC_0006 (1024x684)

Igår så tränade vi i ridhuset ca en timme och efteråt så for vi upp till klubben för en platsläggning. Underbart väder ute var det. Igår så tränade jag rutan med Elsa, ff med vinklar, och vändningar. Hon var inte så gnällig och ljudlig igår så det gick ganska bra med det. Desto värre var hon när hon fick sitta och vänta på sin tur.

Med Wilma körde jag ff, och vändningar, hö och vä vinklar. Inkallning som var bra och rutan. Uppe på klubben sedan så körde vi igenom hela Lkl2, Gurtie dirigerade oss. Lite seg var hon med tanke att vi hade kört en del innan och sedan så var det lite varmt upp på klubben, solen gassade på rätt bra där. Men det gick rätt bra ändå, lite sneda sättanden bara, tempo in på in inkallning och apportering.

Nu blir det ingen träning det närmsta dagarna, bara lite på onsdag kväll upp på klubben på den fria träningen.

Imorgon åker vi till Vänersborg och går på promenad med Springer Bohuslän/Dal-Trestad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s