Våren……hallå, vart tog du vägen !!!!

wpid-DSC_0159.jpg

Idag blåser det fruktansvärt kallt ute, det kommer från ost och det kändes som flera minusgrader när vi var ute på promenaden idag. Solen skiner visserligen och det känns varmt och skönt i lä men det är bara 5 grader varmt uteoch i vinden bara knappt 3 grader varmt. Man undrar om det aldrig ska bli vår någongång. Det börjar bli tröttsamt det här, kallt, blåsigt och minusgrader på nätterna. Det är visserligen bra att det är torrt ute men man kan inte göra någonting i trädgården ännu 😦

Jag är långledig denna vecka och jobbar till helgen. Jag har fullt upp nu med att ta emot anmälningar till vår utställning  på Vara-Grästorps BHK den 27 april. Så det har bara blivit långa promenader med Elsa och Wilma. Men ikväll åker vi upp till klubben för vår drive in träning kl 18.

Elsa har varit eller är kanske fortfarande skendräktig,  har varit gnällig och pipig, särskilt på kvällarna. Hon har burit omkring på lilla ”Pip” som är hennes valp, en gummihund som hon en gång fått av min kompis Annie.

Wilma är pigg och alert som vanligt. Jag väntar på att hon kanske ska börja löpa snart men har inte sett några tecken på det ännu. Hon löpte senast i oktober och då hade gått nästan 8 mån innan hon då löpte. Det vore jättebra om hon kunde börja löpa nu annars kommer det mitt i tävlingssäsongen. Tävlingen nu på lördag stryker vi då jag har jobbat natt och det var så många tävlanden i Eliten så det drar nog ut på tiden. Totalt så var det 26 starter i alla klasser.  Lottningen till klass 2 var kl 12 och sova bara 1½ timme, tävla och åka hem och försöka sova igen. Nä, det är inte värt det. Så vi väntar till den 18 maj då vi har en kvällstävling hemma.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s