Det var roligare att bita sönder skogspinnar…………

….än att leta efter 2 st små apporter i skogen, tyckte Elsa. Förbaskade hund !!!! Hmmm. Behöver nog träna mer på detta igen om vi ska gå något lägre spår i höst. Jag tog med mig 2 st små apporter som jag tänkte lägga ut lite lätt i skogen  i en liten ruta för att promenanden skulle bli lite roligare.

Elsa, jag hon hittade första skicket men sedan så letade hon efter något annat, tuggade på andra pinnar i stället. Helt ”go,dag yxskaft”, tittade på mig som ett ufo; ”vad menar matte, vad ska jag leta efter, apporten sa du; men jag har ju hämtat en; var det en till: jasså, men vad sägs om denna pinnen” !!!   Det var lika bra att lägga ner det.

Wilma hade inga problem att hitta och det är så roligt och se hur hon jobbar hela tiden, utan att fråga mig var …Hon hittade utan några problem, kom och lämnade av, lite bitmärken var det. Skitkul tycker Wilma, ” ååhh snälla matte jag får väl gå istället. Hon hittar ju inte ser du väl”, när Elsa snodde runt och letade på fel ställen.

Ja, med Wilma kan nog köra hur mycket som helst med detta.

Fint väder var det i alla fall, sol, lite moln ibland, men härligt. Nu är våren verkligen här !!!  🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s