Viltspår med Elsa och Wilma

Igår så for jag och hundarna iväg till Trollhättan för att gå ett spår sista gången i viltspårkursen. Tyvärr så har jag inte kunnat gå någon gång på kursen så detta var den enda gången.  Det var 6 mån sedan som vi gick ett spår och vill ju se om takterna sitter i, för jag har tänkt att anmäla oss till Springernatta på Hunneberg i slutet i juni. Jättefint väder hade vi, lugnt och stilla i skogen men tyvärr så hördes det då väldigt väl från skjutbanan i Öresjö och detta hörde ju Wilma förstås. Som slokade med svansen när vi gick upp till samlingsplatsen. Däruppe sedan så ville hon helst gå och gömma sig men det är ju bara att låtsas som om det regnar. Dessutom så hade de skottprövning för en del hundar däruppe och det gjorde ju inte saken bättre, stackars Wilma. Jag gick aldrig något spår med henne. Hon var så berörd och så blockerad att det inte skulle gå. Jättetråkigt är det, men vad ska man göra. Man tycker så fruktansvärt synd om henne. Så hon tillbringade den mesta tiden under det stora träbordet.

IMG_0014

Elsa skötte sig fint i skogen, det fanns en störande moment, som folk i skogen och ljud från samlingsplatsen. Hon gick mitt spåret men ibland så gick hon av men hittade tillbaka, hon visste vad spåret var. Hon är lätt att läsa och är en fröjd att se hur hon jobbar. Har tänkt att gå ett Öppen klass spår med henne inom kort, i maj månad.

IMG_0012

Underbart väder är det idag oxå så det blir en promenad med Elsa och Wilma och lite pyssel i trädgården. Har har haft fullt upp med anmälningarna till vår utställning ,så det känns skönt att jag kan släppa det nu. Har fått iväg alla PM och skickat katalogen till”tryckarna” så nu är det dagen D kvar, 27 april.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s