Nu ska jag bara njuta…….

Äntligen vår….fastän går trögt tycker jag. Ingen värme ute precis. Igår regnade och till och med åskade. Det blev ingen promenad igår eftersom vädret var som det var.

Nu så är utställningen över och jag kan andas ut för den här gången. Mycket hundar kom det, ca 260 hundar. Allt gick mycket bra och det flöt verkligen på. Det har varit en del strul med vår oneline-anmälan så jag fick leta efter många hundar på hunddata då jag hittade många inbetalningar på hundar vars anmälan jag inte fått. Så det blev en massa extrajobb och en del letande på Google.

IMG_0041
Vi tog en tur till Mösseberg den 25 april efter det vi varit hos min mor.
IMG_0062
Elsa fick lite egentid med mig på söndagseftermiddagen då Wilma var med husse. Vi tog en liten promenad uppe i skogen bakom klubbstugan.

Så nu ska jag bara njuta och se hur våren utvecklar sig dag för dag. Den är sen och det är fortfarande inge värme ute. Igår så regnade det en del och åskan gick så det blev ingen promenad för Elsa och Wilma.

Jag måste ta tag i Elsa och Wilma tassar och öron, det är dags för trimning och puts. Får se om jag kan ta mig i kragen och få det gjort. Det är väl kanske ingen panik med det men de drar in så mycket grus.

Och så får jag äntligen lite tid att börja träna lydnad igen, det har legat lite på is ett tag. Vi hade en liten träningstävling i onsdag på klubben med träningstävlingar i Väst. Det var hällande regn men Wilma brydde sig inte så mycket. Vi körde igenom klass2 och det gick jättefint. Lite sneda sättanden och sackade lite efter på FF efter en helt om marsch och språngmarsch, så det är bara lite finslip på det hela. Momenten sitter som sagt.  🙂

Hej hopp  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s