Är det inte så typiskt så säg…….

Här har man gott och laddat för tävlingar på både fredag och lördag och så går hon och börjar löpa !!!!!  Jag visste att det kunde komma vilken dag som helst för det har gått 7 månader sen senaste löpet. Och i oktober när hon löpte var det också 7 månader emellan så tydligen blir det så framöver.

Vi skulle ha tävlat i Lag DM i lydnad i Tidaholm på fredag så nu får Elsa ta hennes i Lk2 istället. Och med en klubbtävling på lördagen med bra resultat i bakfickan så hade jag siktet inställt på LP2 på officiella tävlingen den 18 maj, men Tjii fick jag.

Det slog mig i söndags att jag skulle kanske säga till att jag väntade på att Wilma skulle löpa snart så jag mailade till Alf och frågade om vi hade en hund i reserv ifall om att…. så jag kollade lite extra i rumpan på henne i morse när jag kom hem efter nattpasset och givetvis så blöder hon, Fan också. Jag hade bara lagt undan det någonstans ibakhuvudet, att jag inte tänkte på att det kunde faktiskt komma när som helst.

Så nu blir det till att sikta in sig på den 8 juni istället och hon hinner löpa färdigt tills dess. Men risken blir då att hon blir jätteseg efter löpet istället så att hon blir lite” bortkollrad” i huvudet.’

IMG_0114
Wilmas resultat i klubbtävlingen. Ville inte riktigt i fjärren men 168,5 p blev det.
IMG_0113
Elsas resultat ! Långt ifrån ett 1:a pris men det börjar ta sig. Nollade sättande och vittringsprovet. inkall med stå var väl heller inte så lysande.
Men vi tränar på så sakteliga, någon gång ska det väl bli ett 1:a pris.
IMG_0108
På tur i skogen !

På söndagen så tog vi en rejäl promenad i skogen. Lite kallare blåste det men var skönt och stilla var det där. Wilma passade på att ett dopp i ett dike som hon alltid gör. Inget vattenhål är för litet för henne.

IMG_0111IMG_0112

En reaktion på ”Är det inte så typiskt så säg…….

  1. Usch vilken otur! Så typisk att hon skulle börja löpa just nu. Håller tummarna för att hon är som vanligt så ni kan tävla i juni. Annars finns det ju andra tävlingar 🙂
    Tack för gratulationen! Ja det börjar arta sig och jag är riktigt nöjd med hur hon utvecklats 🙂 Stundtals gick hon riktigt bra på linförigheten med tanke på att en schäfer stod och skällde ut henne vid staketet. Koncentration och uthållighet kommer behövas träna en hel del på. Nu ligger det mycket jobb och pill framför oss med många nya roliga moment samt finslip på de gamla 🙂 Tack igen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s