Lugna puckar !!!!

Solig och fin morgon men ganska blåsigt så det blev inte någon frukost ute på altanen. På förmiddagen åkte jag till Herrljunga tillsammans med min chef Kristina för att hälsa på hos Sandra (nattsköterskan som jag jobbar med )och gratulera både till nya bebisen Viktor och till att hon gift sig.

Hemma sedan blev det inte mycket gjort. En promenad hade jag bestämt att det skulle det bli trots att det var lite varmt ute men det blåste rätt så rejält. Jäkla blåsväder !!!! Gillar inte när det blåser så och det blåser ju nästan jämt här ute på ”slätta”. Det går inte vara ute och man kan inte sitta någonstans, det blåser runt knuten hela tiden, Gaahhh !!

Men lite ”bränna” fick jag på axlarna i alla fall och Elsa och Wilma tyckte nog det att var lite varmt. Och det fanns inte några vattenhål utmed vägen för WIlma, jo ett men det var djupt och jag vill inte att hon ska gå i när hon löper.

Så det blev inte mycket gjort inne heller, tvättade några maskiner. Elsa och Wilma fick ta det lite lugnt idag, inget bus med bollar. Och Elsa fick ladda  batterierna till i morgon.

Bild

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s