Tränat lite blodspår !!

I måndags så lade jag ett blodspår som jag gick med hundarna i tisdags. Det var ett tag sedan, Elsa har bara gått ett träningsspår och det var på kursen. Wilma har inte gått något spår alls då hon blev så blockerad då det sköts så ifrån en skjutbana. Jag ville se de går och särskilt Wilma. Elsa hade inga problem men var lite trög först men sen fick hon upp ett färskt älgspår. Jag gick med lös lina så hon började springa och så fick jag syn på älgen, en fjolårskalv lite längre fram. Men jag fick stopp på henne så vi kunde avsluta spåret.

Wilma var väldigt trög, det kan vara så att hon att hon är seg efter löpet, jag vet inte men det gick väldigt sakta och var lite snurrigt men på nåt sätt så hittade hon klöven. Elsa fick gå hennes spår efteråt och Elsa gick mera i blodspåret en vad Wilma gjorde.

Var uppe en liten stund på klubben i onsdag innan jag for till jobbet. Och så har Elsa börjat löpa så hon fick stanna i bilen under tiden. Givetvis så började det regna men en gömd platsläggning han vi med. Sedan så blev det FF med vändningar, vinklar, språngmarsch och sakta marsch. Vi hann inte göra så mycket men det räckte för denna gång.

IMG_0201 (2)
Regntäckeväder för Elsa. Har väldigt tunn päls pga fällning

Jag har varit ledig över midsommar så det har varit väldigt lugnt och vädret har inte varit det bästa precis men jag lade ett blodspår på lördagen
(midsommardagen) för att gå det ikväll (läs söndagkväll).

IMG_0213 IMG_0206

Spåren jag lade var ganska korta bara för att se hur upptaget är. Det gick ganska bra för bägge i spåret. Båda gick ganska så exakt med lite ringning för Wilma som bara kollar av. Ganska så mycket vilt i skogen där ute i Främmestad. Båda hittade klöven utan några problem.

Det är Springernatta nästa helg på Hunneberg och jag har anmält Wilma och Elsa. Elsa löper men hon får vara med. Var lite osäker på Wilma men det är bara att köra på. De skjuter förhoppningsvis inte pga mycket vilt på Hunneberg.

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s