Nu laddar vi för Springernatta !

Japp, då var det dags året stora evenemang, tycker jag, Springernatta. Viltspårprov, öppen och ordinarie spår på Hunneberg lördagkväll och söndag. Brukar samla ett större antal från Springer spaniels till tax, ja alla raser är välkomna. Mycket roligt är det och det kan pågå tills det blir mörkt. Man lottas ut på spår med en domare och fortsätter med nya spår och domare på söndagen. En hund ses ut som totalvinnare för bägge dagarna. Jag ska gå med både Elsa och Wilma båda dagarna. Vädret visas inte från det bästa sidan idag men vi får hoppas att det blir bättre framåt kvällen men med tanke på spårförhållande så det bra. Elsa går bra när det är fuktigt och regnigt. Wilma är jag lite osäker på hur hon kommer att gå men vi får se. Så det blir till att ladda upp med regnkläder, stövlar, myggmedel och täcken till hundarna.

Återkommer senare med hur det gick.

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s