Lite av varje …..

Denna veckan har vi gjort lite av varje, ingen träning dock, det blev så mycket förra vecka så nu tar vi det lugnt. Det har kanske varit något enstaka moment såsom fjärren då, hmm som jag har tränat Wilma på, både ute och inne. Har jobbat helgen som varit, så söndag eftermiddag blev det en promenad framåt kvällen. Det var jätteskönt ute och varmt blev det också. Och måndagen bjöd på lika fint väder så det blev en längre promenad denna gång, 8,6 km. Så vi har gått ca 13 km och så blir det en sväng på fredag eftermiddag också när jag vaknat efter mitt nattpass.

Jag och Gurtie startade upp vår apellkurs som vi håller i nu måndagskväll. Vi håller till hemma hos mig på våra åkrar, vi har 3 ggr spårträning 3 ggr lydnadsträning. Ett litet härligt gäng med raser som pudlar, boxer, schäfer och en ”flatte”. Jätteduktiga är dom så vi hoppas på att de vågar starta i en apellspår så småningom.
På tisdagen åkte jag ner till Kari i Bollebygd för att hälsa på och för att hälsa på den nya valpen som heter Joy. Det regnade när jag åkte ner men blev uppehåll när vi tog en liten promenad i skogen. Nina kom oxå en sväng och hade med sig Chezz och så var Zigge med oxå(kullbror med Chezz) han var på Kari’s pensionat, så det blev 7 hundar och en valp som for runt våra ben och i skogen 🐾😀.  Och kort på alla hundarna skulle man ta oxå och det är inte lätt att få alla sitta still samtidigt. Så lite kaos blev men några fastnade på bild, nästan alla 🙂

IMG_0552 (2) IMG_0549 (2) 20130912-033455.jpg

Efter rundan i skogen blev bjöd Kari på gott fika. Innan jag åkte hem visade Kari mig hur jag ska trimma Wilma på halsen där hon har mycket päls. Hon klippte bort ganska mycket och en del i bak och på behängen på benen. Tack Kari :), det blev jättebra 🙂 Nu ska jag bara ta mig en an hennes tassar och öron till helgen. Även Elsa måste jag klippa tassarna på.

På lördag, som kommer ska jag hjälpa till på lydnadstävlingen(officiell)på klubben, jag ska nämligen sitta vid datorn och föra in resultaten. Annie som brukar göra detta ska åka till Sofiero, på utställning med Stina och några andra västgötar. Och söndag så blir det tävlingskurs, vi ska bara vara med och träna. Wilma behöver mer störning, även Elsa, vid träning och träffa nya hundar.

Ha de gott,

                     Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s