Födelsedag…..

DSC_0004 (2)033

Idag fyller mitt hjärta, min första Springer Spaniel Elsa 8 år. En pigg, vital dam, som börjar bli grå vid nosen, som är galen i bollar, gräva efter sork och tycker om att spåra blodspår eller spår överhuvudtaget. Spårar upp och jagar efter harar om tillfälle bjuds eller annat vilt.

En dam som har tålamod med rivjärnet Wilma som får fnatt i bland och ska hänga i hennes öron. Elsa pratar med en i bland, så där lite knorrande. Elsa är mattes hund, kan bli sur   ”suck”  om matte åker i väg med Wilma eller om lämnar dom hemma med husse, då går hon upp och lägger sig i sängen medans Wilma är ute på gården med husse…….nä nä då……. vill inte vara med där. Eller så kan hon ligga på gräsmattan och titta utåt vägen och undrar…… kommer inte matte snart…..”suck”…….

Hoppas att jag får ha med mig denna underbara hund i många år till.

045

015      050

031
Tryggheten
036
Elsa 5 mån
037
Elsa med bästa kompisen Moses
DSC_0031
Elsa trimmad och nybadad

En reaktion på ”Födelsedag…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s