Åh så lite träning…

Det blev långpromenad dag i det fina vädret men stundtals mycket moln, men när solen kom fram blev det väldigt skönt. Sen blev det lite pyssel inne som att dammsuga av för Wilma fäller en del nu, det ligger som en svart matta på golvet.

Och i kväll var det dags igen för vår lilla apell kurs, denna gång med lydnadsträning. Men först så tränade jag och Gurtie vår hundar innan. Budföring och framförgående stod som första punkt, sen körde jag igenom hela programmet på både Wilma och Elsa. Och det gick finfint 🙂 Vi har nämligen har KM i bruks på lördag och där kör vi med bara apellspår. Jag har tänkt att både Wilma och Elsa ska vara med men är lite tveksam med Elsa som tycker att detta att gå apellspår inte är så intressant, luktar mest efter annat. Jag gjorde ett försök hemma med ett spår som min sambo lade. Wilma gick jättefint men Elsa….hmm…inte bra. Troligtvis så har hon inte släppt  blodspåret ännu. Hon har kunnat växla över till vanligt spår förut men nu verkar det vara trögt. Hon är för yvig i sitt spårande och då missar hon apporterna.  Jag får nog börja inse att min kära dam börjar bli till åren. Men vi gör ett nytt försök i morgon med hjälp av en kompis som har lagt ett lägre spår åt mig i Herrljunga. Går inte bra då på spåret så lägger jag ner det här att försöka gå ett lägre spår med henne och håller mig till bara blodspår istället, som egentligen är hennes grej 🙂

20130930-230742.jpg
Elsa sitter och vänta på sin tur !
20130930-231239.jpg
Wilma under platsliggningen !

Ha det gott alla

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s