Promenader…..

IMG_0733
En promenad på 6 km i underbart höstväder idag, njuter av att se på de många färgerna i träden 🙂
IMG_0732
Vid Samslätt, inte långt i från Främmestad

Igår vilade jag benen för jag har knatat och gått nästan varje dag. För denna veckan har vi haft snickare i huset. Vi har nämligen bytt ut alla fönster till nya 3-glas. Bättre isolerade och lättare att tvätta 🙂 Så det har varit ganska stökigt i huset med möbler som står huller om buller och sågspån efter snickarna. Och för att vara ur vägen en stund så har jag då promenerat en del och i torsdags så gick vi till Malma Säteri och Malma gamla kyrkogård, en promenad på 8,1 km tur och retur. Jag har börjat med geocaching och där vid kyrkogården fanns det en gömma så nu har jag dom flesta inom promenadavstånd i alla fall.

IMG_0729
Malma kyrkogård
IMG_0723
Malma kyrkogård

IMG_0725 IMG_0724

IMG_0727

Nästa vecka får jag ta mina promenader någon annanstans då älgjakten börjar och det blir svårt att gå på mina vanliga rundor då det finns pass utmed vägen. Så då tänkte jag åka in till Nossebro och gå på Högaberget och försöka hitta några gömmor där eller så åker jag ner till Gräfsnäs, för där finns det också gömmor 🙂

Lite träning har vi hunnit med också,  både i måndags, tisdags(Gräfsnäs) och lite i onsdags uppe på klubben. De moment som jag tränat mest på är för Wilmas del är, fjärren och att få raka sättanden och lite fritt följ. Elsa har jag kört igenom med framförgåendet och några moment från lägre klass lydnaden, krypet och starten i linförigheten. Nu väntar vi med spänning på om vi kommer med på spårtävlingen  i Lerum den 2 november. Det är 31 anmälda så det blir lottning så chansen är 50/50. Och om vi kommer med så lägger vi träningen på en högre nivå, bla på  skottträning och spår.

I morgon har Springerklubben Trestad sin springerpromenad i Trollhättan, så det blir en härlig dag i fint väder 🙂 med många hundar förhoppningsvis.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s