Förra veckan …..Långledig….!!!”

Det skulle bli både ena och andra men blev inget. Ett åkandes med bil hit och dit resulterade i att det blev inget gjort. Älgjakten hemma gjorde att mina promenader blev hackade till små delar. Jag hade planerat in långa härliga promenader på min långlediga vecka i ett härligt höstväder men det blev pannkaka av alltihopa.  En liten runda i Alingsås, Nolhaga park och en promenad på ”Skubbet” Grästorp.  Och lite träning fick vi ihop, en stund innan kursen i måndags som vi håller i och på onsdagskvällen på vår drive in träning på klubben. Och sedan blev det plötsligt fredag och ett helgpass på jobbet väntade. Det var den veckan ……den gick alldeles för fort…

Efter att ha väntat sedan anmälningstiden gått ut den 11 okt för spårtävlingen Lerum den 2 nov har jag gått och väntat på ett PM med spänning,  om man kom med eller inte,  så fredagmorgon kom mailet: INSTÄLLT !!! Tyvärr är vår spårtävling Lägre- och högreklass 2013-11-02 inställd pga att det ska vara jakt på våra spårmarker. 

Väldigt, väldigt tråkigt är det.  😦  Elsa är 8 år, så detta var kanske sista chansen och nästa år vet man ju inte hur hon mår, hon är nu trots allt väldigt pigg fortfarande och alert. Så vi får se tiden an, kanske ställer vi upp på hemmaklubbens lägre-spår i april 2014.  Annars så får lägga mer vikt på att träna in klass 3:s moment bättre så vi kan starta i det till våren och ta några viltspårsprov istället-

20131021-102130.jpgHej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s