Riktigt ruskväder…..

Då har man varit ledig i tre dagar efter helgpasset och nu ikväll går man på igen, två nätter och så ledig till helgen. I måndags var det ett riktigt skitväder ute så promenaden med Elsa och Wilma fick vänta tills eftermiddagen då det var lite bättre så man kunde gå en sväng utrustad med regnkläder på en annan och regntäcken på tjejerna. Och går blev det också en runda men denna gång längre så vi kunde gå och ta en geocache som vi har gått förbi många gånger på våra promenader, Bäcka stenar, och gömman var väldigt lätt att hitta. 🙂

Hemma sedan så gjorde jag två satser med äpplemos, har så mycket äpplen av Aroma och de är så himla fina så jag måste bara ta vara på dom. Framåt eftermiddagen fick jag ett ryck och åkte upp till klubben för att träna lite. Skulle ändå åka till in till Nossebro och handla så man hade ändå vägarna förbi så att säga. Där uppe så körde jag igenom Elsa i klass 2 och Wilma i klass 3. Det blev en hel timmas träning, tiden går väldigt fort och det började skymma så smått så vid halv 7 fick jag ge mig. Wilma fick träna extra på fjärren och sändande till rutan med läggande. Fjärren är ett ABER, så himla svårt, men det kommer väl så småningom bli bra …när slanten har ramlat ner….ping….. 🙂    Vi får se hur det går på klubbtävlingen på lördag, debut i klass 3 blir det i alla fall. Till våren blir det start i klass 3 officiellt.

Idag har det varit mulet hela dagen och väldigt disigt men inget regn under promenaden. Varmt var det också, ca 15+, ljumma vindar, skön dag egentligen fast jag saknar solen.

Hej hopp 🙂

20131022-225406.jpg
På grusvägen runt Samhall-Bredöl

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s