Veckan som gått..

….har det varit lite blandad kompott. Jag har jobbat två nätter och gick av på fredagsmorgon. Vädret har varit blandat med regn och sol. Så fredagens promenad blev utan regn faktiskt. Och sedan så frampå kvällen skulle vi(sambon) och jag ta vara på lite älgkött och mala och frysa in. Två stycken damer satt och övervakade det hela och de fick lite smakbitar ibland, …mmm gott…

På lördag så skulle vi ha klubbtävlingar och det var ösregn tidvis och blåsigt. Vi började med klass III där Wilma och jag skulle starta i. Vi var 6 st ekipage i klassen och givetvis så gick vi ut som nr 1 och det är så där tycker jag…Wilma går bäst om hon får vänta lite men men…..det gick bra ändå. Resultatet sedan var väl sedan inte så mycket att hänga i julgranen precis med två nollor i bagaget  men vi har gjort en s.k mjukstart i 3.an. Men jag är nöjd ändå och Wilma var positiv och glad. Vi lyckades skrapa i hop 170,5 med 2 nollor då…… Sitt i grupp 10p, Platsen 9p (dk ligg), Fritt följ 7p (luftig, snett sättande, växlar position), Sättande u gång 6p, Ink m stå 5,5 Rutan 0p ( här ställer hon sig upp i rutan när jag går förbi, skulle ha sagt ligg till henne när jag går förbi, synd för hon hade en bra fart in) Apport ö hinder 0p (här springer hon förbi hindret med apporten i munnen) Apport metall 9p (tempo) Vittring 6p (tugg, släpper) Fjärren 5p (dk, står ej ,flera dk) Helhet 8p. Vi blev 3:a i alla fall.

Det ÄR ett stort hopp upp till 3:an där det kostar en del att göra fel med sneda sättanden och dk. Och man måste nästan ha ett genomsnitt på 8 poäng på samtliga moment förutom gruppmomenten, som man förhoppningsvis har då fått 10 p på, för att komma upp till ett första pris på 256 p. Mycket finslip och träning kvar alltså. Det är då rutan, ink med stå, hoppet, och fjärren och även det fria följet med långsam marsch. Målet är att starta i feb på hemmatävling i ridhuset.

När klass 2 skulle starta senare där jag med Elsa skulle gå,  fick vi skjuta upp tävlingen pga att det regnade så väldigt, så det blir på fredag i stället. Förhoppningsvis så är vädret mycket bättre då.  🙂

20131028-164145.jpg
En promenad på söndags em med regntecken på 🙂

Idag så sitter alla och väntar på stormen Simone som ska dra in över västsverige under kvällen. Och jag ska åka till jobbet och Elsa och Wilma ska till Annie i Grästorp innan, för sambon är i Falkenberg på jobb och jag vill inte lämna dom själva i huset under nätterna som jag jobbar. Så jag hoppas att jag hinner ut till E20 innan det börjar blåsa.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s