Regn och ruskväder !!!!

Denna veckan har det varit ett riktigt ruskväder med regn och blåst. Allt regn som vi inte fick i somras kommer nu. Jag har försökt att gå ut och gå med hundarna men det är inte roligt när det bokstavligen vräker ner. Både torsdag och fredag regnade det så pass att jag avstod att gå ut, men det höll upp så pass att vi kunde genomföra vår klubbtävling på fredags eftermiddagen för klass 2 och klass 1 som vi fick flytta från lördagen.

Elsas resultat från klubbtävlingen i klass 2 blev ett 2:a pris, 146 p och en sjätte plats. En nolla på inkallningen gjorde att vi tappade 20 p, det var första gången på riktigt länge som hon gjorde det. Antagligen var jag inte tydlig nog att hon skulle stanna kvar.

Platsen: 10p

Fritt följ: 8,0

Läggande: 8,5

Ink: 0

Rutan: 6,0 (tempo, nosar, dk)

Apport: 7 (upptag, tugg)

Hoppet: 9,5 (avslut)

Fjärren: 7 (dk, går fram en halv längd)

Helhet: 8,5

Summa 146p

En lite ringrostig Elsa men tyckte det var roligt trots att vädret var lite regnigt och blött på marken.

Stig skulle ut på älgjakt lördagmorgonen så hemma på grusvägarna kunde vi inte gå så  blev det tur till Nossebro istället för att gå en runda på Högabergets motionsspår. Många fina grusvägar fanns det och en sträcka på den gamla järnvägsvallen mellan Nossebro -Bäreberg-Främmestad . Jag passade på att leta geocacher också. Det blev 2 st denna gång. Mycket letande men jag vill inte ge upp så jag fann dom till slut. Och veckans bästa väder blev det också, solen tittade fram 🙂

IMG_0759
Wilma och Elsa på den gamla järnvägsvallen mellan Nossebro-Bäreberg-Främmestad

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s