Liten tripp till Alingsås…

Denna veckan har jag varit ledig 4 nätter och jag hade lite på schemat som skulle göras, bla lydnadsträning uppe på klubben och en tripp till Alingsås. Vädret har varit till och ifrån växlande med sol och regn men en långpromenad blev och det på tisdagen. Vädret var helt OK men en sol som tittade fram i bland. Jag åkte upp till klubben senare på eftermiddagen och tränade lite tillsammans med Annie och hennes västgötaspetsar Stina och Ebba. Jag tränade mest FF med tempoväxlingar, hopp apport och sänd. till rutan. Elsa fick också en genomkörare i några moment som ink. med stå, sänd. till rutan och FF med tempoväxlingar. Tiden går väldigt fort när man har roligt och det blir mörkt fort så vips så hade nästan 2timmar gått. Wilma tycker det är så roligt att träna och vara mig till lags men måste ju säga stopp, att nu räcker det för idag ”gumman” , vi får träna mer en annan dag 🙂

På onsdagen for vi till Alingsås. Ett besök på Hälsan & Arbetslivet var inbokat. Det är en liten hälsoundersök. för nattarbetare med prover som B-glucos, kolesterol, blodtryck och en liten enkät skulle fyllas i också. Proverna var bra särskilt kolesterolet som var mycket bra så det var med mycket lätta steg som jag lämnade mottagningen. Elsa och Wilma var med så jag åkte ner till Nolhaga park efteråt och parkerade bilen och så tog vi en promenad där.

IMG_0767 IMG_0766

IMG_0768

Det fanns många spännande dofter och Elsa och Wilma var mycket ivriga och var som två yra höns som sprang hit och dit skulle nosa på allt. Vi gick förbi fågeldammarna och matade lite änder med bröd som fanns i en tunna. Tog lite kort särskilt på en fågel, troligen en slags gås som hade ett speciellt utseende.

  IMG_0772

IMG_0774 IMG_0773 IMG_0771

Sen så var det dags att trimma Elsa och Wilmas öron och tassar och det blev gjort på torsdagen. Elsa går fort att fixa till men Wilma tycker detta inte är roligt så hon är som en ål på trimbordet. Två timmar drygt tog det och fina blev dom 🙂 Ett bad väntar för dom båda längre fram.

Nu jobbar jag helgen så hundaktiviteter ligger på noll. Elsa sover med mig på dagen och Wilma är med husse 🙂 🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s