Promenad med töserna ❤️

Ja då var det fredag igen… och nästa helg första advent. Vart tar tiden vägen egentligen. Det bara rinner iväg och snart så lackar det mot jul. Mulet väder var det idag och lite kallt i luften men nästan vindstilla så promenaden var jätteskön. Sträckan blev 7,5 km denna gång var lite sugen att gå lite längre men tänkte att det får räcka för idag. Jag älskar att promenera med hundarna, det har blivit nästan som ett gift och Elsa och Wilma tycker det är så roligt när de kan gå fritt och busa och springa som dom vill….ja busa ja…Elsa är lite svårflörtad men ibland så.. då flyger fan i henne och då blir det spring. Som igår, vi gick en sväng, det småduggade lite och det var väldigt kallt i luften så vi gick en snabb promenad på grusvägen och på tillbaka vägen så fick väl Elsa något i vind och vädrade lite …och sen så bar det iväg över fältet och Wilma hängde på…jag såg inget djur så de fick springa. De fick verkligen sträcka ut på benen, de såg överlyckliga ut, en blå och röd prick (de hade sina regntäcken på) ute på fältet. De sprang en lång runda och sedan så kom det tillbaka igen, nöjda 🙂

Nu ikväll blir det mys i soffan och på söndag blir det promenad på Hunneberg med andra springer spaniels 🙂

IMG_0802
ja här luktar det gott.. mm
IMG_0803
Kom igen..nu går vi..
IMG_0804
på språng…
IMG_0805
matte skynda dig på …
IMG_0806
men här var det något eller..
IMG_0807
Tydligen inte !
Promenaden går vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s