Två skogspromenader…och så lite träning !

Nu står advent för dörren och det är så mörkt ute, ingen snö som lyser upp. Men bra i träningssyfte……..att det inte är snö ännu för då kan var på apellplanen på klubben och träna och hemma också för den delen. Förra söndagen så var jag och hundarna på springerpromenad, denna gång på Hunneberg, Prästaklev, en vandring runt Grinnsjön. En jättehärligt promenad i vackert väder. Vi var sex vuxna och sex hundar. Vandringen runt tog väl ca en timme på vingliga spångar och blöta diken. Vi stannade och gjorde upp eld och grillade korv på ett fint ställe utmed sjön. Elsa var i högform, satt och vaktade om det skulle ramla ner korv men fick tag i några ändå genom att sno en när handen med grillspetten kom i lagom noshöjd. Hundarna gick till en början kopplade men på återvägen fick det springa lösa. Alla höll sig inom synhåll och det var mycket spring i benen.

IMG_0818
Hela gänget innan återfärden !
IMG_0810
Grinnsjön, Hunneberg

På tisdagen åkte vi till Bollebygd för att hälsa på Kari, Wilmas kennelmamma. Vi hade tur med vädret denna gång, strålande sol och ca -4 grader kallt. Det var Lizza, Elza, Lykke, lilla Joy och mina två, Elsa och Wilma som for runt i skogen som galningar, ja nästan i alla fall. Roligt hade dom i alla fall. Och vi två vuxna klev över grenar och ris och uppför stenar medan hundarna flög fram genom skogen, motion för alla blev det. Hemma hos Kari blev det fika med smörgås som smakade gott efter promenaden. Man måste ju tillföra lite kalorier igen de som man promenerat bort 🙂

IMG_0823
Hela Pussenligan !
IMG_0830
Titta vad jag kan
IMG_0826
Wilma och Joy. Joy som har hittat en pinne att gnaga på…
IMG_0827
Men hörrudu, vad gör du, pinne är väl inget gott att äta..
IMG_0828
Hallå, hörrni
IMG_0825
Kennelmamma har bättre godis…
IMG_0829
Elsa

Lite träning har vi hunnit med oxå. I onsdag åkte vi till klubben och tränade tillsamans med Gurtie. Jättenöjd. 🙂 Wilmas fria följ lite bättre och hoppet inga problem denna gång…likaså rutan på andra skicket från ett annat håll då det tydligen var mycket lukter på första skicket. Ink. med stå har jag fortsatt att bakåtbelöna och det går bra. Har även börjat med klossträning med Wilma och hon lyckat knäcka koden att komma upp med fram tassarna på pallen och går runt så fint, detta kör jag hemma i lugn och ro likaså fjärren.

Elsas FF med vändningar och vinklingar gick bra och skick till rutan gick oxå fint likaså Ink. med stå där jag har börjat bakåtbelöna, verkar funka denna gång. Fjärren……det får vi träna mycket mycket på hemma….

I torsdags så var Elsas och Wilmas bästa kompis Stina hos oss. Matte Annie skulle till Göteborg och vara borta hela dagen och vi brukar hjälpa varandra med hundvakt åt varandra ibland.Vi gick en långpromenad i det fina vädret men det blåste lite kallt men var skönt ändå.

D715213F-2617-460C-A3C1-274BEBAE93EA

IMG_0838
samling för fotografering

IMG_0846
Lite godis, snälla …

Hej hopp alla 🙂 Trevlig första advent !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s