En liten tripp……

….till Falköping blev det i tisdags och hälsade på lilla mor. Så ingen promenix för töserna blev det. Vädret var tråkigt, blåsigt och varmt, +7 grader ute. Svårt att tro att det är snart jul. Förra året kom snön i mitten på november och låg över jul men sedan så tinade det bort. Vi får väl se hur det blir i år, spännande…ska det bli en vit jul i år….eller..

20131204-092557.jpg
Wilma väntar på något gott…
20131204-173115.jpg
Elsa har varit i åkern och grävt i sorkhål, syns kanske men tassarna alldeles jordiga

Vi har tränat hemma på gårdsplanen både i måndags och i går eftermiddag, efter en promenad i blek vintersol. Hann och tvätta bilen innan vi gick.

Wilma fick träna på Rutan igen, där har vi backat lite… och så har vi tränat på pallen (klossträning) FF med tempoväxlingar med position. Ink. med stå har vi börjat med bakåt belöning och funkar rätt så bra. Det gäller att hon håller farten så att hon inte förväntar sig ett jag ska säga något för då blir dåligt tempo. Men som sagt  vi tränar på detta ett tag. Fjärren tränar vi inne i lugn och ro.

Elsa vill ju också vara med och träna så där blev det tempoväxlingar i FF. Hon piper och gnäller så förbannat, hon blir så uppskruvad och hon vill så mycket och det är bara godis matte…godis matte …så gör vad som helst… så det slår över …hmm lite svårt det där hur man ska göra. Men jag tränar ändå på momenten som hon kan, hon tycker det är roligt i alla fall.

Nu väntar en helg och lite mys. Snö och busväder ska det tydligen bli så….man får kanske hålla sig inne.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s