God Jul !!

DSC_0030

Ja, så var det jul igen och ingen snö, bara grått, blött och blåsigt. Som jag skrev för ett tag sedan att det skulle nog bli en grön jul och det blev det. Men det är bara att gilla läget !

Både Elsa och Wilma löper, det blev samtidigt denna gång, praktiskt. Elsa började först sedan kom Wilma efter ca en vecka. Så just nu höglöper Elsa och det är katten Moses som är i fokus. Hon ligger och vaktar på honom och så fort han kommer ner på golvet så är hon på och rider. Han är van och säger inte så mycket utan brukar lägga sig platt fall. Så båda är väldigt intresserade av varandra och går och vrider på rumpan.

Jag tog med Wilma till ridhuset den 15 dec och tränade. Elsa fick vara hemma då hon hade börjat löpa, det var lugnast så.  Så det blev en timmes träning och jag var jättenöjd med den. Wilma skötte sig finfint. Vi tränade vittring, Ink med ställande, Sändande till rutan med ligg, fjärren och sedan blev dirigerad i FF med vinkl. och vändningar på stället. Belöning bakåt har börjat ge resultat så det fortsätter vi med. Allt såg jättebra ut. Men det klart att det blir lite fel ibland men det är bara skratta åt det och backa lite och gå sakta framåt igen. Så nu tar vi julledigt och börjar lite smått efter alla helgerna.

Hej hopp  🙂IMG_0886

En reaktion på ”God Jul !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s