Gott Slut och Gott Nytt !

Då var det sista dagen på detta året och den sista promenaden i ett blåsigt, mörkmulen dag. Jag har jobbat en enkelnatt så det var lite segt att gå runt 5 km. Skulle nog ha sovit lite längre men det blir väl att man sover på soffan framför tv:n i stället efter något glas vin och god mat.

20131231-181354.jpg
Elsas favoritläge i soffan 🙂

Wilma och Elsa har höglöpt nästan samtidigt så Elsa har juckat på både Wilma och katten Moses och Wilma vänder rumpan så inbjudande till Elsa så det har varit ett väldans juckande hela helgen men jag hoppas det är överstökat snart för dom båda. Ingen träning har vi kört utan bara promenader i blåst och regn. Inget roligt väder har det varit, man vill helst bara ligga på soffan och göra ingenting.

Och så är det nyårsafton idag och det kommer  säkert att smälla en del här ute på landet också till Wilmas stora förtret. Hon ju så bekant skottberörd och gillar inte att det smäller så jag har förberett med att ge henne Valerina droppar igår och nu på dagen och en gång till i kväll så får vi se om blir lite lugnare. Det är värt att pröva i alla fall tycker jag. Elsa bryr sig inte så mycket om smällare som tur är. Det räcker men en skottberörd hund.

Inga direkt mål har jag lagt för 2014 men jag har tänkt att starta Wilma i klass 3 i alla fall någon gång under våren. Får se om det redan blir februari i ridhuset Nossebro om jag tycker att hon är tillräckligt färdig. Elsa kommer jag bara träna i klass 3 och kanske, kanske en start framöver, om hon kan sluta pipa under momenten.

Ha det gott 🙂

IMG_0875
Den lilla snö som kom i december !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s