Sol, sol, äntligen !

Säg den glädje som varar länge, man blir så glad när solen skiner …om än bara några timmar. Det är så grått och trist så man blir på så gott humör när solen äntligen visar sig. Vi tog en långpromenad på ca 6,5 km och det var jätteskönt, ingen blåst, inget regn i sikte 🙂

Elsa och Wilma har nu löpt färdigt och det är så skönt, slut på allt juckande på Wilma och katten Moses. Allt börjar återgå till det normala igen. Och mitt storhelgsschema är också över, jobbar vanlig enkelnatt söndag i natt och till helgen sedan är det min vanliga jobbarhelg. Skönt !

Jag tränade lite med Wilma när vi kom tillbaka efter promenaden idag, det blev 3 st moment, Rutan och den satt som en smäck på första skicket, farten var lite dålig men den satt bra. Och ink. med ställande med bakåtbelöning gick också bra, det blev två inkall. med bakåt belöning och det tredje skickade jag en boll bakom mig för att få upp farten efter ställandet. Och sedan körde vi fjärren och den börjar också sitta nu, tar något steg framåt, men det är bara att traggla på så hon vet var varje ord betyder. Vi får väl börja så smått med träningen nu och snart i januari blir det ett tillfället att träna i ridhuset igen.

Nu väntar en vecka med 4 nätters ledighet efter denna natt, julen ska kastas ut bla. och lite annat pyssel står på schemat. Och allt återgår till normal vardag igen.

Hej hopp 🙂

20140105-153750.jpg
Trötta hundar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s