Då fick vi vinter …äntligen !!

20140112-165815.jpg
Lite vintrigt blev det i alla fall !

Nu så kom det lite snö och kallt blev och det kändes allt i kinderna, det nöp väldigt men skönt var det efter en stund. Vi tog en snabb promenad på en timme idag i ett narigt, lite blåsigt väder. Lite snö i luften var det oxå. Nu är det -7 grader ute och kallare blir det nog till natten. Äntligen slipper man blöta, skitiga hundar på ett tag kanske, det verkar som att kylan håller i sig till nästa vecka oxå. Det får gärna vara barmark men det behöver inte regna varenda eviga dag, man blir så trött på det.

Jag har jobbat helgen så man går på halvfart just nu men i morgon är man kanske lite piggare. Elsa har sovit med mig uppe i sängen medan Wilma har varit med husse. Om inte så har hon legat nere i fåtöljen och spanat ut genom fönstret och väntat på husse. I veckan som varit har vi inte gjort alltför mycket, det myckna regnandet har gjort en dämpad och tappat lust för allt. Vi har gått lite promenader när det har varit lite uppehåll. Tränat Wilma har jag heller inte gjort i den utsträckning jag borde ha gjort så nu så börjar jag få lite panik, jag har anmält mig och Wilma till tävlingen på hemmaplan i ridhuset. Men jag får se hur hon verkar nu på lördag då vi har inomhusträning i ridhuset. Annars så har jag tränat lite på fjärren och klossträning inne med henne. Blir det inte allt för kallt så kanske det blir ett litet träningspass ute i morgon ute på gårdsplan.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s