Blåst ….blåsigt…..ännu mera blåst :(

Det har varit dåligt uppdaterat på min blogg men det har inte hänt så mycket. Jag har jobbat en enkelnatt söndag så nu är jag ledig till fredag. Jag har lite pyssel att göra, bla lite uppdateringar till vår lokala springerklubb och Vgbhk.s hemsidor. Jag har ringt runt och bokat domare till vår utställning den 1 maj och uppdaterat med MG Events som har hand om anmälningarna till utställningen. Så från och med i år slipper jag sitta med alla anmälningarna till SKK:s katalog så nu tar MG Events hand om det :)…Och så ska man skriva lite på den här sidan om Elsa och Wilma 🙂 och deras bravader.

Som man ser på bilderna från förra inlägget så var det en del snö men i och med att det har blåst och blåst så är det inte mycket snö kvar. Det blåst bort helt enkelt. Man har hört på radion hur det har varit besvärligt på vägarna av snö och blåst men vi har inte fått något. Man vill ju ha lite snö till. Och den här blåsten blir man tokig på. Idag blåser det rejält stundtals och det är så kallt i vinden så man har inte lust att gå ut.  Men det ser ut att det skulle spricka upp lite så att solen kanske tittar fram ….:) men till kvällen ska det bli snö igen, om det nu kommer något :/

IMG_0990 IMG_0989

Från promenaden i går

IMG_0988 DSC_0003

Wilma sitter och spanar på Fasantuppen som kommer ibland och äter vi fågelbordet.

Vi tog en långpromenad i går och då blåste det inte så mycket så det var ganska skönt ute och inte så kallt, ca -2 grader. Efteråt hemma så tränade jag på gårdsplanen med Wilma lite. Vi måste nog köra igång lite om jag ska känna mig säker med henne på tävlingen den 15 feb. Jag är inte riktig säker på rutan, ink med stå och fjärren. Hon är lite kokolocko i huvudet ibland känns det som, kan vara så att hon är lite seg efter löpet. Vi får avvakta och se framöver, det är ju lite tid kvar än. Men hon tycker det är roligt och är väldigt på hugget ibland i momenten. Rutan har jag fått backa lite  och igår gick det bra. Och likaså ink. med stå gick också bra. ….Fjärren gick också bra tycker jag….. Men vittringen hmmm, det får vi nog träna lite mer på, den har jag nästan glömt av. Vi gjorde den igår och då tog hon fel pinne på första försöket men vi försökte några gånger till och då gick det bättre. Så det får vi träna på idag. Tänkte att jag skulle köra några rundor till i eftermiddag med några moment.

Elsa ja, henne skulle man också träna men hon piper så och man blir så frustrerad så jag lägger ner den verksamheten med henne. Det kommer att bli lite mer spår för henne när det blir mer barmark fram i vår. Elsa gillar mest att ligga och gosa i soffan och tvätta katten Moses.

IMG_0986IMG_0963

Nej nu måste jag ta mig i kragen och klä på mig för att gå ut på promenad med mina töser <3….. i blåsten.

UPPDATERAT !!!

Det blev en lång promenad idag ca 7 km i blåsten. Ja sista biten hem var väldigt kallt, fy attans !!! Men tidvis så sken faktiskt solen. Vi tog en  annan runda idag för att slippa blåsten men inte då. Så nu är vi inne i värmen igen och så får vi se om det kommer någon snö till kvällen.

20140129-140301.jpg

Hej hopp  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s