Alla <3 dag …

417531_3294290804537_1011507038_n

Idag är det lite gråmulet och det har varit en del lätta regnskurar nu förmiddagen. Men ibland så tränger solen fram lite mellan molnen. Vi har inte varit ute på promenad ännu, väntar lite och ser hur vädret tar sig ut om det fortsätter att skvätta annars så blir det en kort runda idag. Jag tänkte att Wilma skulle få ha lite tråkigt idag för hon sitter allt och väntar ibland i hallen på att vi ska göra något roligt men …icke sa nicke….det tar vi morgon. Det blir debut i klass III i morgon på hemmaplan i ridhuset. Lite nervöst är det allt, det såg rätt bra ut igår på träningen…..men så är man där och filar lite…. på något moment…och så blir det lite fel….varför var man där… men man vill ju att momentet ska sitta. Jag tar det som en träningstävling och för att se var vi står och sen är det ju hur dagsformen är på Wilma, om hon tycker det är kul och det är huvudsaken, för det ska vara roligt och positivt på planen.

I onsdag så var det årsmöte i vår VG bhk:s klubb. Det bjöds på lite mat och delades ut lite priser för våra framgångar på tävlingsbanorna. Wilma fick en liten tallrik för sitt LPII och två pokaler för KM i bruks och KM lydnad klass och Elsa också för KM i bruks ock KM lydnad.

IMG_1025 IMG_1024

När jag kom hem med väskan full av priser så var ju givetvis hundarna nyfikna och kollade i väskan men när jag skulle ta upp pokalerna så räknade jag till 3 st men vart tog den fjärde vägen??? Jag hade fått fyra pokaler och en tallrik !!! Har den ramlat ut  ur väskan eller glömde jag den kvar eller…..men så hörde att Wilma höll på med något som lät som tänder mot metall… då hade hon tagit den från väskan ….hon trodde det var apport av något slag och det var den lite större hon hade tagit :)…. i hennes ögon såg det ut som en apport 🙂 Duktig tjej !!

IMG_1020
Du Wilma, kan du flytta på dig så jag också får plats 😉

Hej hopp  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s