Igår sken solen….idag snöar det…

……….ett riktigt skitväder med andra ord. 😦 Så idag orkade jag inte gå ut, kände inte för det. Så typiskt, det var jättefint väder igår, sol varmt och det kändes nästan som vår. Vi tog bilen bort till skogen för att promenera lite på kalhygget i vår skog. Det angränsar ett gärde med staket med el där får, några hästar och en åsna går och givetvis så har då Wilma varit i kontakt med tråden…..inte så roligt….när det hände….och det var ju förstås husse som var med då och givetvis fick han skulden för detta. Husse blev ju förstås jätterädd att hon springa bort i skogen så han ropade kanske lite för argt och ängsligt innan han fick stopp på henne. Och efter detta så är hon inte alls glad i att gå ur bilen för det är ju jätteläskigt, hon åker gärna med men vill helst sitta kvar. För om husse åker dit igen så tycker inte Wilma om att det, hon vill inte ens följa med….hon vänder och springer tillbaka och lägger sig under bilen om hon kan. Så jag tog då bilen dit igår då för att se hur hon reagerade när jag gick förbi där….. men det gick jättebra, ingen reaktion som hängande svans eller att hon ville till bilen. Men när vi gick tillbaka så skriade åsnan då fattade hon var hon var men det hände inget särskilt mer att hon kanske blev lite låg. Alltså härrör hon allt detta till husse, det är hans fel. Men det är inget att låtsas om, jag får följa med nästa gång så får vi hur reaktionen blir. Det här har hänt Elsa också när hon var unghund och det har hon inte glömt….hon går inte i närheten av hagar med elstaket där det går hästar eller kor i.

Imorgon blir det en lite tripp till Falköping för att hälsa på min mor och givetvis så vankas det lite mat till hundarna som hon har speciellt gjort till dem, kokt korv och potatis. Och det vet det för när vi börjar närma oss, speciellt  Elsa som börjar att pipa och gnälla för hon känner igen sig 🙂

image image image

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s