Det vita eländet…………

IMG_1035

…………..som en del kallar det….. men idag så var det en välbehövlig skön paus i det eviga regnandet. Ett tråkigt väder som har gjort att man inte har haft lust att gå ut och gå en promenad med hundarna. Men idag så hoppade man snabbt i kläderna för att skynda sig ut det innan det hann smälta bort. För det var 4, 5 grader varmt och precis vindstilla. Så det blev en härligt promenad på ca 6,5 km. Elsa hade sitt täcke på men Wilma var utan för hon har lite tjockare päls en vad Elsa har. Det var som sagt kramsnö så det blev väldigt fina bollar i pälsen särskilt på öronen. Elsa som gick med näsan i backen nästa hela tiden hade väldigt fina bollar efter ett tag och även Wilma.

IMG_1037 IMG_1036

IMG_1039 IMG_1042 IMG_1041 IMG_1040

När vi kom hem sedan så blev det kast med liten boll i trädgården och lite träning med Wilma. Körde snabbt i ca 15-20 min Rutan, Ink med stå, och fjärren. Även lite sitt under gång och lite fritt följ med vändningar och vinklingar. Elsa fick vänta inne i pannrummet under tiden så alla snöbollar på öronen och päls smälte. Så nu är hundarna nöjda och även jag som fick en välbehövlig promenad.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s