En snabb promenad…

………….blev det på fredags eftermiddagen i den lilla skogen bakom klubbhuset. Dagen hade varit regnig och blåsigt  och jag hade legat och sovit några timmar på förmiddagen för jag skulle jobba sedan på natten så detta var ett bra alternativ. Så jag tog bilen dit upp  efter att jag hade varit och handlat. Och solen tittade fram också så det blev ett härligt väder att gå i om bara för den stunden. Elsa fick springa av sig, hon hittade färska spår så hon drog en repa i skogen. Hon går alltid med näsan i backen.IMG_1046 (2)

Helgpasset över och man är ledig tre nätter. Så nu i morgon blir det träning i ridhuset igen och det ska bli kul. Wilma är riktigt på hugget nu och idag gjorde vi några moment efter promenaden i eftermiddags. Vi tränade bla på vittringen och klickade jag snabbt när hon tog rätt pinne men Wilma har en liten tendens till att tugga på apporten på vägen in till mig. Så vi tränade med apporten i munnen ingångar och det blev lite bättre. Vi tränade även på lite vinklar och stegförflyttningar. Så morgon blir det rutan, ink med stå och vittring som vi bla träna på. Behöver även få upp farten i transporten efter upptag av apport. Hon är lite seg på återgången, bara trav in, det ska vara galopp, även sitt under gång behöver stärkas upp. Det är som sagt lite pill och fin justeringar på en lite saker. Men roligt är det.

Elsa ska också få träna lite men jag lägger större vikt på Wilmas träning just nu. Elsa ska få gå och träna blodspår istället till helgen.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s