Tränat idag…

20140224-195545.jpg
Högabergets motionsslinga

Idag var det träning på schemat i ridhuset i Nossebro. Vi hade hyrt det i 2 tim, det är alldeles lagom när vi blir några stycken. Det var nästan lite synd att vara inne i det fina vädret men det ska lika fint i morgon och då får det bli en långpromenad. Men så idag då blev det träning på vittring, ingångar med vittringsapporten i munnen för att få bort tugget. Det blev oxå Rutan (måste få bättre fart ut från rutan) Ink med ställande (Blev bra idag) och mycket fritt följ med vinkl och vändningar och tempoväxlingar. Jag tycker att det gick bra idag och sen fick jag lite dirigering på en del moment. Det märktes att Wilma blev trött efteråt för hon låg alldeles stilla en liten bit bort när jag hjälpte Gurtie o Rex med lite dirigering.

Sedan var det Elsas tur att få träna lite och det blev lite av varje som rutan, ink med stå och mycket fritt följ med tempoväxlingar för att trötta ut henne lite. Ett sätt att få henne lite tyst för hon kan bli ganska ljudlig av efter ett tag, jag belönar väldigt lite med godis utan bollen är belöningen.

Efteråt åkte jag till Högaberget, motionsslingan i Nossebro och gick en liten sväng med hundarna. Härligt, ljuvligt, 🙂 det känns som vår och det hörs lite på fågelkvittret att våren börjar närma sig. Men det kan bli många bakslag, det är bara februari ännu.

20140224-195602.jpg
Var är godiset matte, ser du inte vad jag kan
20140224-195529.jpg
men jag kan oxå, ser du inte; säger Elsa

 

 

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s