En underbart härlig….

IMG_1079

……promenad blev det idag på förmiddagen med Elsa och Wilma. Och givetvis så hade jag tagit på mig för mycket IGEN… så man fick knäppa upp både jacka och tröja och sista biten hem så var man väldigt varm, det kokade i kinderna kändes det som. Vi gick på grusväg först men vek av upp mot skogen på hemvägen. Elsa har ständigt näsan i backen så där får man ha ögonen på skaft hela tiden så inte drar i väg. Men hon höll sig ganska lugn och kom på inkallning när jag ville att hon skulle vara i närheten där jag kunde se henne hela tiden. Wilma håller sig nästan alltid nära mig och brukar lyssna på mig när jag säger att hon inte får springa efter Elsa. Det är ju frihet under ansvar när man går i skogen. Senare i eftermiddag ska vi upp till klubben och träna lite

IMG_1081 IMG_1082 IMG_1083

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s