Promenad på ”skubbet”

IMG_1085 (3)
Hela gänget, Sigge, Nalle, Stina, Elsa och Wilma

Som planerat så tog vi en promenad på ”skubbet” i Grästorp, en motionsslinga med jättefina stigar att gå på. Vi träffades vid ishallen och började promenaden där i från, man kan säga att slingan börjar där. Annie hade med två golden hanar också,  Annie var nämligen hundvakt åt dessa pojkar som hette Nalle och Sigge.

IMG_1087
Nalle och Sigge

Så det var två (springer spaniels) Elsa och Wilma, en( västgöte) Stina och två (golden hanar) Nalle och Sigge. Stina höglöpte också men hanarna brydde sig inte så mycket. Så det var inga stökiga pojkar, väldigt snälla 🙂
Vi gick rundan och sedan så stannade vi för att fika medhavd kaffe och smörgås, mysigt 🙂 Solen sken och det var precis lagom varmt men blev lite kyligt när vi satt och fikade. Både Elsa och Wilma slocknade i bilen hem, man blir trött att träffa nya hundar och lukta och ”läsa tidningen” runt ”skubbet”.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s