Söndagspromenad !!!

IMG_1110

Vaknade kanske lite väl tidigt efter nattpasset, redan kl 12. Wilma gav ifrån ett skall som förkunnade att husse hade åkt iväg och hon fick inte följa med så det var lite svårt att somna om. Så det blev till att gå upp, solen sken ute och det såg ut vara varmt och skönt. Så efter lite ”brunch” och kaffe för att vakna till lite mer så tog vi en promenad på ca 1½ timme i det fina vädret 🙂

IMG_1107 IMG_1109

IMG_1106

Hemma sedan så blev det kloklippning på båda och i morgon får jag nog ta att klippa tassarna på dem. Det börjar bli lite långt för det samlar sig mycket grus och sand som ramlar av efter en stund inne.  Även öronen måste klippas så vi får se hur mycket jag hinner i morgon. Det brukar gå relativt snabbt med Elsa men Wilma tar lite längre tid, hon har så mycket päls.

Jag körde även ett litet träningspass med Wilma, lite vändningar, (typ klossträning) vinklingar, lite fritt följ och backa. Vittringen körde jag också och det gick finfint och fjärren.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s