Ny trimmade tjejer !!

Igår var det trimning på schemat, tassar och öron var mest behov av ansning. Vi gick en promenad på ca 1½ timme först på förmiddagen. Det blåste rätt så rejält och det är inte lätt att hitta promenadvägar där det inte blåser här på ”slätta”, då får det bli skogen och där vill man ju inte gå när det blåser så.

image
Så på eftermiddagen drog jag i gång med Elsa först, hon går fortast att trimma, hon har inte så mycket päls och där var det mest tassar och öron som skulle ansas så det tog ca 1 timme. Sedan så var det Wilmas tur och där var det också öron och tassar skulle klippas men bakdelen och svans fick sig en omgång och det tog 1½timme. Wilma har enormt mycket päls (tycker jag) och hon har svårt att sitta still med huvudet ibland så att trimma öronen är en utmaning i bland :/ Men resultatet blev ganska bra ändå 🙂

image image

Och idag så blev det en snabb promenad i regnet på eftermiddagen. Typiskt att det skulle börja regna just då för på förmiddagen var det uppehåll men då låg jag och sov några timmar för att bunkra upp lite sömn innan nattpasset. Går på en natt tidigare, har gjort ett byte så jag får en fyra nätters ledighet i stället.  🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s