Sol, fågelkvitter, underbara vår !!! ☀️

Nästan uppe med tuppen idag men klockan hann bli över 10 innan vi kom ut. Sol, sol var det ute och svaga vindar, härligt. Så ut på promenad i det härliga vädret och rundan blev 6,2 km lång. Sedan så avnjöt jag en kaffe i solen i solstolen med två hundar framför mig tiggandes, som vanligt. Smörgåsen som man har i handen får man inte släppa ögonen på för då….vips…. så Elsa tagit den. Hon är snabb…. men idag blev det inget 🙂

image
Två damer på promenad

Började så smått att rensa  i rabatterna och krafsade bort lite ogräs innan det hinner föröka sig. Elsa och Wilma är med hela tiden, går oftast i vägen och är givetvis i rabatterna också och letar… efter vad…. jo kattskit, blää. Hur kan detta vara så gott. Elsa går oftast ett varv på kvällen och rotar lite för att se om det finns några delikatesser ….. !!!

image
Mina hjälpredor har tagit en paus i det gröna

En liten promenad blev det framåt kvällen, det var så skönt ute. vi gick runt en skog där de kan springa fritt ute på åkervall. Många spännande dofter, det kan ju springa upp en hare…Elsa springer ständigt med näsan i backen. Och vägen hem så såg de en hare ganska nära och det var tur att de var kopplade för annars så hade det blivit väldigt mycket spring i benen 🙂

I morgon en ny dag och nya möjligheter 🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s