Regnväder idag… men det behövs !!

 

IMG_1110

..vad göra, kanske ska man ta tag i lite trimning av hundarna, pälsen växer fort särskilt på öron och tassar och även ett bad behövs  Klorna ska klippas oxå, dom brukar jag försöka ta en gång i veckan. Om regnar lättar lite ska jag försöka ta mig ut och gå en sväng i regnet. Kanske ska man ta sig en liten biltur till Trollhättan för att köpa hundmat till Elsa. Denna djungel av hundmat, Elsa är lite känslig i päls och mage och Wilma kan äta nästan vad som helst utan att reagera förutom att hon har lätt att lägga på sig istället, så där får jag köra lightfoder.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s