Våren, ja det är våren som har kommit….

IMG_1262 (2)

Här är det Två stycken som är i behov att trimmas, saxen och trimmer åker fram idag (läs igår) för lite ansning av öron 🙂 Det är fotografering av våra tävlingsekipage så det är väl bäst att snygga till damerna lite. Sedan så är det tävlingsträningar i väst på klubben. Ett bra tillfälle att få en genomkörare med muntlig kritik efteråt.

En lyckad kväll (läs igår) med mycket folk på planen, rallylydnad, grundkurs, lite utställningsfolk som tränade lite inför utställningen, öppen träning och så vi som tränade med träningstävlingar i väst. Vi var längst ner på planen. Det var mycket störning med en skällande hund i precis hela tiden under sitt i grupp och platsen. Vi var 5 st som tränade i hop. Alla satt och låg kvar 🙂  Sedan så körde vi som vi ville, hela programmet i klass 3 eller delar. Jag körde hela som en tävling med godis som belöning efter moment. Fria följet behöver slipas mer på med vinklingar,  vändningar och back. Ink. med stå gick bra, likaså rutan, (första skicket stack hon till en låda med app.pinnar i) andra stack hon rakt in, låg precis innanför, ink tillbaka gick också bra 🙂 Både apport hopp och metall gick också bra men lite ojämt tempo, i vittringen tog hon rätt pinne men tugg in. Fjärren dk på första skiftet och andra skiftet men övrigt är jag nöjd med tanke på att det var mycket störningar

Idag åker vi till Falköping, jag ska hjälpa min mor med lite städning och Elsa och Wilma får som vanligt var sitt serverat skrovmål :). Mamma kokar alltid extra korv och potatis till dom 🙂

I morgon väntar två nattpass helg och nästa vecka har jag semester 🙂 och på torsdag 1 maj har vi vår årliga utställning på klubben och jag hoppas att det fina vädret håller i sig

20140424-221423.jpg

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s