Sköna maj …så välkommen så !!

Underbara maj, äntligen här med grönskande träd och ljuvlig fågelsång. Helt underbart är det att ut och gå och höra lärkan som sjunger eller all fågelkvitter som man hör i skogen. Värmen kom med stormsteg med klev tillbaka lite och nu är det faktiskt normal värme ute, det behöer inte bli sommar med en gång. Man måste ju få njuta lite av våren och all skirande grönska.

IMG_1299 IMG_1298 IMG_1296

Nu så är utställningen över och allt runt omkring. Så nu man kan börja andas lite och börja tänka på något annat. Jag och Wilma t.ex och vår lydnadstävling framöver, om vi ska starta eller inte. Om vi behöver träna mer, mer då på det fria följet……. det behövs nog…Har tränat lite hemma men jag är inte riktigt nöjd. I morgon blir det nog lite träning på klubben för jag ska hjälpa till med grundkursen och tävlingskursen så då får Wilma och Elsa följa med. Och på onsdag har vi öppen träning på klubben så då blir det träning oxå och på torsdag ska jag och Wilma börja en agilitykurs för nybörjare. Det ska bli kul för hon gillar när det är lite fart, hon kan lite, springa genom tunnlar och hoppa över hinder men slalom har vi inte fått riktigt kläm på. Elsa däremot kan slalom och är oxå duktigt på hinder och tunnlar mm och jag tänkte att hon skulle få pröva lite oxå.

Wilma, ja Wilma hon är bara för snäll, på valborgsmässoafton var vi först uppe på klubben och tränade lite och fixa lite inför utställningen. Efter det så åkte vi hem och var hemma strax före halv åtta. Elsa och Wilma fick sin mat och jag satte mig vida datorn lite och kom husse hem ungefär vid åtta tiden. Elsa öppnade ytterdörren och de sprang ut och hälsade och skällde och sprang runt. Sen satte vi oss i soffan och tittade på tv:n en stund innan vi skulle åka och titta på lite majbrasa. Jag undrade var Wilma var för Elsa låg i soffan och de bruka tävla om vem som ska ligga närmast mig men jag tänkte att hon var trött efter träningen så hon kanske låg i fåtöljen inne på kontoret. Tänkte inte mer på det men sen  när vi skulle åka så undrade Stig var Wilma var och så tittade han ute genom dörrfönstret och där står Wilma, vid dörren……där har hon stått nästan en timme och inte har hon sagt något. Lilla gumman, där har hon stått snällt och väntat och väntat…….Wilma i ett nötskal….

Hej hopp 🙂

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s