Så kom regnet….äntligen !!!

20140508-152415.jpg

Äntligen så kom det lite regn… men det behöver ju inte regna i flera dagar när man är ledig. Igår så var det ett väldigt skvalande senare på eftermiddagen, typiskt precis innan man skulle åka upp till klubben och träna men jag åkte upp ändå. Det kom inte så många men vi var några i alla fall så vi fick till en platsläggning. Och så fick jag en jag en dirigering i momenten av Gurtie och det gick riktigt bra. En sak som jag får backa på det är ink med ställande, där hon har börjat att vänta in kommandot, inget tempo alltså, så där får vi bara köra raka inkallningar tills vidare och kasta boll bakåt så vi får upp farten. Vi tränade även hopp-apport där jag kastar boll bakåt när hon tagit apporten för att försöka få upp tempo lite på återgång-ingång. Även med metallen gjorde vi så. Efteråt tog vi lite kaffe i klubbstugan Gurtie och jag och det smakade väldigt gott efter att varit ute i regnet.

Wilma och jag skulle egentligen börja en nybörjarkurs i agility i dag men vi hoppar denna gången, det blir lite tajt med träning och agility samtidigt. Annars så hade det nog varit bra med lite annan träning….men vi väntar…till hösten. Så vi koncentrerar oss på tävling nästa lördag istället och helgen efter så tävlar vi i Lag DM lydnad i Falköping. Jag ska köra klass II med Wilma och Gurtie & Rex klass II oxå och Annie & Ebba klass I. Och denna gången ska ingen löp stoppa Wilma för förra året fick Elsa ta hennes plats istället. Det ska bli kul även om vi inte kommer så långt upp i resultatlistan så är det kul att var med i alla fall.

20140508-151814.jpg

Hej hopp 🙂

 

En reaktion på ”Så kom regnet….äntligen !!!

  1. Hej! Vilken härlig blogg. Alltid kul att läsa om träning, tycker jag. Alltid kanske man kan snappa upp någon bra idé 😉
    Fina vovvar, Elsa och Wilma!
    Allt gott och tack för din kommentar
    Susanne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s