Mörka moln…sol…regn och något som luktar intressant…

 IMG_1341 IMG_1342

IMG_1347

Tänkte att jag skulle gå en snabb promenad med hundarna men väldigt mörka moln gjorde att vi vände hemåt igen och hann väl precis hem innan regnet kom. Typiskt, jag skulle ha gått med en gång  istället för att åka in till Nossebro för att handla. Men det blev en liten promenad i alla fall. Wilma fick korn på något…och upp flyger en fasanhöna…och genast blev det väldigt intressant i gräset efter fler..men det var bara en.

Coco, Wilma, Elsa, Viggo och Rex

I lördags så hade vi en hundpromenad på klubben, fint väder fick vi och en liten runda på ca 40 min blev det. Tyvärr så dök det inte upp så många, det var jag med Elsa & Wilma, Gurtie och Kjell med Viggo & Rex och Rolf med Coco. Vi tog en fika efteråt och så passade vi på att träna på planen. Jag körde ”rutan”, fjärren, fritt följ med mycket vinklingar och vändningar. Körde även apport över hindret med bollen som bakåtbelöning på återhoppet, likaså med metallapporten.

Nu är jag ledig i 4 nätter så till helgen är det dags igen att jobba och på lördag eftermiddag/kväll ska jag och Wilma tävla, officiell tävling på klubben. Lite knasigt är det med tanke på att jag ska åka och jobba sedan men vi hinner att bli färdiga innan jag åker till Alingsås. Vi är bara 4 st startande i klassen så det går rätt så fort. Vi siktar ju förstås på ett 1:a pris men jag blir väldigt nöjd om vi klarar minst ett 3:dje pris. Men men vet aldrig hur det går… det kan bli hur knasigt som helst 😉

Hej hopp 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s