Knastävling !!!!

Ja, en knastävling blev det, inte riktigt som jag hade hoppats på. Man landar rätt hårt på marken igen… men så är det när man tävlar i lydnad med hund. Man vet aldrig hur det går, det är ett spel på lotteri. Jag hade hoppats på att vi skulle ta minst ett 3:dje pris (192-224p) eller mer. Jag tyckte att alla momenten satt jättebra och på träningen gick hon jättefint. Men men, det ville inte sig inte alls i lördags, jag hade mellannatt och hade sovit hela dagen och för att det var hemma på klubben, så det skall väl gå bra……. Vädret var ju lovande, och varmt var det oxå så det räckte till. Hmmm, inte bra ! Wilma gillar inte att gå i värmen så jag hade laddat upp med blöta handdukar för att kyla ner henne innan men det blev liggandes i bilen, typiskt. Lottningen var inte till vår fördel, vi fick nr 1 och det gillar inte jag. Jag vill vänta lite och Wilma ska helst sitta i bilen och bli jättetaggad. Men det var bara att bita i och gå ut… Jag kan sammanfatta snabbt…det gick åt skogen….bara 172 p. Wilma gick inte alls bra, nollade två moment, rutan och vittringen. Jag kände att hon inte var med mig…på ink. med ställande så fick ropa 3 ggr innan hon fatta vad hon skulle göra (hallå jorden anropar Wilma, hallå)…väldigt ofokuserad…..och någon Lag-DM i Falköping på fredag blir det inte för oss, laget hoppar denna gången, vi känner inte för att åka. Efter helgens tävlingar så kände både jag och Gurtie att vi inte riktigt var i slag.

Yees, we will be back !!!

Men vi kommer igen, Wilma och jag 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s